Τι είναι

Το Vacupower Club είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των μελών του.

Η ιδέα του Vacupower club βασίζεται στο αμοιβαίο όφελος που έχουν τα μέλη, τα Vacupower Points (γυμναστήρια, personal training, κέντρα αισθητικής, κ.α.) και οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις που ανήκουν στο πρόγραμμα.
Πρωτίστως, μέσω του προγράμματος Vacupower Club, τα μέλη του μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές και προνόμια σε υπηρεσίες όπως, συνδρομές γυμναστηρίων, υπηρεσίες αισθητικής και αδυνατίσματος, ομαδικά προγράμματα άθλησης,  διαιτολογικές υπηρεσίες και πολλές ακόμη υπηρεσίες συναφείς με το fitness, το αδυνάτισμα, την αισθητική και την ψυχαγωγία μέσω της άθλησης.


Ποια είναι τα προνόμια των μελών;

Στο κάθε μέλος στο πρόγραμμα Vacupower Club έχει παραδοθεί μια προσωπική κάρτα μέλους με έναν μοναδικό αριθμό και το ονοματεπώνυμο του. Με αυτή την κάρτα μπορεί να επισκέπτεται τα Vacupower Point και τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις και να επιλέγει μεταξύ των πολυάριθμων μοναδικών προσφορών που τρέχουν τα Vacupower Points αποκλειστικά για τα μέλη Vacupower Club.

Μπορεί το κάθε μέλος να δει όλες τις προσφορές των Vacupower Points από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και εφόσον ενδιαφέρεται για κάποια, επισκέπτεται το συγκεκριμένο Vacupower Point και με την επίδειξη της κάρτας μέλους του μπορεί να εκμεταλλευτεί μεγάλες εκπτώσεις, προσφορές και προνόμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι απαραίτητο να είστε μέλος ή πελάτης του συγκεκριμένου Vacupower Point που επιθυμείται να επισκεφθείτε.
Δείτε όλες τις προσφορές των Vacupower Points.

Το κάθε μέλος επίσης μπορεί να κλείνει και να κάνει συνεδρίες Vacupower σε όλα τα εξουσιοδοτημένα Vacupower Points απλά με την επίδειξη της κάρτας μέλους του.
Δείτε όλο το δίκτυο εξουσιοδοτημένων Vacupower Points στην Ελλάδα.

Τέλος, το κάθε μέλος μπορεί να κερδίζει σοβαρές εκπτώσεις και προσφορές στο δίκτυο των συμβεβλημένων επιχειρήσεων του προγράμματος. Ενδεικτικά οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις που ανήκουν στο πρόγραμμα είναι:
- εμπορικές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, επιχειρήσεις όπως σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και διασκέδαση, πρατήρια καυσίμων, φαρμακεία κλπ.
- επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες σε καταναλωτές όπως κομμωτήρια, συνεργεία οχημάτων, μεταφορές, ιατροί, τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων κλπ.
Δείτε όλες τις προσφορές των συμβεμβλημένων επιχειρήσεων.