Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Vacupower Club

Το Vacupower Club είναι ένα πρόγραμμα ειδικών προνομίων για τα μέλη που ανήκουν σε αυτό. Τα μέλη του μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές και προνόμια σε υπηρεσίες όπως, συνδρομές γυμναστηρίων, υπηρεσίες αισθητικής και αδυνατίσματος, ομαδικά προγράμματα άθλησης, διαιτολογικές υπηρεσίες και πολλές ακόμη υπηρεσίες συναφείς με το fitness, το αδυνάτισμα, την αισθητική και την ψυχαγωγία μέσω της άθλησης. Παράλληλα τα μέλη του έχουν πρόσβαση σε εκπτώσεις και προνόμια στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και κλάδους όπως: τρόφιμα & ποτά, ένδυση & υπόδηση, ηλεκτρονικά & υπολογιστές, εστιατόρια & καφέ, αθλητικά είδη, προϊόντα για το σπίτι, ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια & είδη bebe και πολλά άλλα.

Πως μπορώ να γίνω μέλος στο Vacupower Club;

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας τη φιλική φόρμας εγγραφής με 5 απλά βήματα μέσω του ιστότοπου www.vacupowerclub.gr στην ενότητα εγγραφή. Για την εγγραφή σας στο Vacupower Club ως μέλος, είναι απαραίτητη η αγορά και φόρτιση του λογαριασμού σας με τουλάχιστον μια (1) μονάδα credit.

Πότε ενεργοποιείται ο λογαριασμός μου;

Η ενεργοποίηση του λογαριασμού πραγματοποιείται αμέσως μετά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Vacupower member club εφόσον η αγορά των πρώτων μονάδων credits γίνει μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Στην περίπτωση που η αγορά των μονάδων credits γίνει μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό τότε η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα αφού ελέγξουμε την πληρωμή σας.

Πότε θα μου αποσταλεί η κάρτα μέλους μου;

Η αποστολή της κάρτας πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών. Μέχρι τότε όμως μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις δυνατότητες του προγράμματος με την προσωρινή κάρτα που μπορείτε να ανοίξετε και να εκτυπώσετε από τον λογαριασμό σας.

Ποια η διαφορά μεταξύ μονάδων credits και μονάδων bonus;

Οι μονάδες credits μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί χρημάτων στα Vacupower Points έναντι συνεδριών Vacupower και των υπηρεσιών που είναι σε προσφορά από τα Vacupower Points, σύμφωνα πάντα με τους όρους της κάθε ισχύουσας προσφοράς. Οι μονάδες Bonus είναι μονάδες επιβράβευσης που σας επιστρέφονται όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα μέλους σας στα Vacupower Points. Μέσω του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα vacupowerclub.gr μπορείτε να ελέγχετε τα διαθέσιμα Bonus points που έχετε. Επίσης μπορείτε να εξαργυρώνετε Bonus points σε Credits.

Μπορώ να μεταφέρω μονάδες credits ή μονάδες bonus σε κάποιον άλλο;

Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς μονάδων credits ή μονάδων bonus από έναν λογαριασμό σε κάποιον άλλο. Όμως μπορείτε να συστήσετε έναν φίλο σας και να κερδίσετε και οι δύο, από τη σελίδα διαχείρισης του λογαριασμού σας (ως μέλος Vacupower Club) επιλέγετε και ανοίγετε τη σελίδα «Προτείνετε τo Vacupower Member Club στους φίλους σας».

Είμαι μέλος και θέλω να κάνω συνεδρίες Vacupower.
Χρειάζεται να πληρώσω χρήματα στο Vacupower Point;

Εφόσον είστε μέλος στο Vacupower Club και διαθέτετε τις απαραίτητες μονάδες credits στο λογαριασμό σας, δε θα χρειαστεί να πληρώσετε με χρήματα στο Vacupower Point που επιθυμείτε να κάνετε συνεδρίες Vacupower. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να έχετε μαζί σας την κάρτα μέλους ώστε να αφαιρεθούν οι μονάδες credits από τον λογαριασμό σας.