Πώς μπορώ να γίνω μέλος στο Vacupower Club;

Στο Vacupower Club μπορεί να γίνει μέλος ο κάθε ενδιαφερόμενος, αρκεί να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας του.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και είναι η εξής:


Βήμα 1

Αρχικά χρειάζεται να επιλέξετε για να αγοράσετε ένα πακέτο μονάδων credits τα οποία θα μπορείτε να τα εξαργυρώνετε προκειμένου να αγοράζετε συνεδρίες Vacupower χωρίς να πληρώνετε τίποτα επιπλέον στο κάθε Vacupower Point ή να τα εξαργυρώνετε όταν επιλέγετε να αγοράσετε οποιαδήποτε προσφορά διενεργείται από τα Vacupower Points.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα credits.


Βήμα 2

Συμπληρώνεται τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία σύνδεσης σας με τον λογαριασμό σας στον ιστότοπο vacupowerclub.gr, στην φόρμα που υπάρχει για αυτό το σκοπό.

Βήμα 3

Πραγματοποιείται την πληρωμή του πακέτου των μονάδων credits που επιλέξατε νωρίτερα. Διαθέτουμε 3 τρόπους πληρωμής για την δική σας διευκόλυνση,
Α) πληρωμή μέσω PayPal
Β) πληρωμή μέσω πιστωτική, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας
Γ) κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Βήμα 4

Ολοκλήρωση της εγγραφής σας και άμεση χρήση όλων των προνομίων των μελών Vacupower Club!


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα σας αποσταλλεί ένα email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή της προσωπικής κάρτας μέλους σας, όμως μέχρι τότε θα μπορείτε να κάνετε χρήση των προνομίων σας 100% χρησιμοποιώντας την προσωρινή ψηφιακή κάρτα μέλους που δημιουργείται αυτόματα με την εγγραφή σας και έχετε πρόσβαση σε αυτή μέσω του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα του Vacupower Club.