Πως λειτουργεί

Στο κάθε μέλος Vacupower Club του διατίθεται τα εξής:
1. Μια κάρτα μέλους
2. Πρόσβαση στον προσωπικό του λογαριασμού στην ιστοσελίδα vacupowerclub.gr μέσω απλής διαδικασίας login
3. Ένας 4ψήφιος μυστικός κωδικός PIN που γνωρίζει μόνο το ίδιο το μέλος.

Οι τρόποι και η διαδικασία που μπορεί ένα μέλος να χρησιμοποιήσει τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης Vacupower Club είναι οι παρακάτω:


1. Αγορά και χρήση συνεδριών Vacupower.
Μπορείτε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε συνεδρίες Vacupower χωρίς να πληρώσετε καθόλου χρήματα στο Vacupower Point που επιθυμείτε να επισκεφτείτε, παρά μόνο εξαργυρώνοντας μονάδες credits από τον λογαριασμό σας. Ο τρόπος αυτός είναι ιδιαίτερα συμφέρον και ενδεικτικά το όφελος που προκύπτει για τα μέλη παρουσιάζετε στο παρακάτω παράδειγμα.

Παράδειγμα:

Αρχικά φορτίζετε την κάρτα σας με μονάδες credits. Ας υποθέσουμε ότι αγοράζετε 100 μονάδες credits συνολικής αξίας 150 ευρώ (τιμή ανά credit = €1,50)*.
*Αξίζει να σημειώσουμε ότι όσο μεγαλύτερο πακέτο credits αγοράζετε τόσο φθηνότερη είναι η τιμή ανά μονάδα credit.

Μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα αγοράς credits εδώ

Στη συνέχεια επιλέγετε και επισκέπτεστε ένα Vacupower Point που επιθυμείτε να κάνετε συνεδρίες Vacupower ή να κλείσετε ένα πρόγραμμα συνεδριών Vacupower. Ας υποθέσουμε ότι επιθυμείτε να κλείσετε ένα πρόγραμμα 10 συνεδριών Vacupower. Σύμφωνα με τον πίνακα εξαργύρωσης μονάδων credits σε συνεδρίες Vacupower, χρειάζεστε 90 μονάδες credits.

Πίνακας εξαργύρωσης μονάδων credits σε συνεδρίες Vacupower

Πρόγραμμα συνεδριών Vacupower Αναλογία απαιτούμενων creditsγια κάθε συνεδρία Vacupower Μονάδες bonus που θα κερδίζει κάθε μέλος στον λογαριασμό του για κάθε συνεδρία Vacupower
1 έως 3 συνεδρίες 10 10
4 έως 6 συνεδρίες 10 50
7 έως 9 συνεδρίες 9 70
10 έως 12 συνεδρίες 9 150
13 συνεδρίες και άνω 8 200

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη σας στο Vacupower Point ενημερώνετε ότι είστε μέλος του Vacupower Club και ότι επιθυμείτε να κλείσετε 10 συνεδρίες Vacupower με τη χρήση της κάρτας σας.

Δίνετε την κάρτα στον αρμόδιο συνεργάτη και αυτός επί τόπου συνδέετε στο σύστημα, επιλέγει το πρόγραμμα που επιθυμείτε να κλείσετε και σας ζητά να πληκτρολογήσετε τον μυστικό σας 4ψηφιο κωδικό PIN* ώστε να επικυρωθεί η συναλλαγή.

*Προσοχή τον μυστικό 4ψήφιο κωδικό PIN τον πληκτρολογείτε μόνο εσείς και δεν πρέπει να τον γνωστοποιήσετε σε κανέναν. Επίσης πριν πληκτρολογήσετε το PIN ελέγξτε την υπηρεσία που πρόκειται να αγοράσετε στην οθόνη του υπολογιστή που θα υπάρχει μπροστά σας για αυτό το σκοπό.

Μόλις πληκτρολογήσετε το PIN σας επικυρώνεται η συναλλαγή, εσείς πλέον μπορείτε να κάνετε το πρόγραμμα 10 συνεδριών Vacupower ενώ από την κάρτα σας θα αφαιρεθούν οι 90 μονάδες credits. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτε άλλο.

Συγχαρητήρια, μόλις κλείσατε ένα πρόγραμμα 10 συνεδριών Vacupower που σας κόστισε μόνο 135 ευρώ!

Ταυτόχρονα από την συγκεκριμένη χρήση της κάρτας σας θα προστεθούν στο λογαριασμό σας 1500 μονάδες Bonus τις οποίες μπορείτε να τις μετατρέψετε σε μονάδες credits όποτε εσείς επιθυμείτε και σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
Μονάδες Bonus Μονάδες Credits
1000 10
2000 22
3000 36
4000 51
5000 68


2. Προνομιακές αγορές υπηρεσιών των Vacupower Points
Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε προνομιακές υπηρεσίες και προγράμματα που δημιουργούν και προσφέρουν τα Vacupower Points αποκλειστικά για τα μέλη του Vacupower Club.
Ενδεικτικά παρακάτω αναγράφονται ορισμένες κατηγορίες υπηρεσιών:
- Συνδρομές γυμναστηρίου
- Υπηρεσίες personal training
- Υπηρεσίες αισθητικής (solarium, αποτρίχωση, peeling, κ.α.)
- Ομαδικά και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και ψυχαγωγίας
- …και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Δείτε όλες τις προσφορές που είναι ενεργές σε όλα τα Vacupower Points στην Ελλάδα.


Παράδειγμα:

Ας υποθέσουμε για παράδειγμα ότι κατοικείτε σε μια περιοχή της Αττικής και κάνετε αναζήτηση για τις ενεργές προσφορές των Vacupower Points που είναι κοντά στην περιοχή σας. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκετε μια προσφορά για 6 μήνη συνδρομή γυμναστηρίου που σας ενδιαφέρει και είναι η παρακάτω:

6 μήνες συνδρομή γυμναστηρίου από το Vacupower Point XXXXX
Αρχική τιμή: € 210
Έκπτωση: 40%
Τελική τιμή: € 126
Απαιτούμενα credits: 15 (θα αφαιρεθούν από την κάρτα σας όταν θα πάτε στο Vacupower Point για να αγοράσετε τις 6μηνη συνδρομή γυμναστηρίου)
Bonus Points: 100 (θα προστεθούν στο λογαριασμό σας κατά την αγορά της 6μηνης συνδρομής γυμναστηρίου στο Vacupower Point).

Αρχικά ελέγχετε εάν έχετε τα απαιτούμενα credits στο λογαριασμό σας. Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε διαθέσιμα credits και για αυτό αγοράζετε εκείνη τη στιγμή 20 μονάδες credits συνολικής αξίας 33 ευρώ (τιμή ανά credit = €1,65)*.
*Αξίζει να σημειώσουμε ότι όσο μεγαλύτερο πακέτο credits αγοράζετε τόσο φθηνότερη είναι η τιμή ανά μονάδα credit.

Επισκέπτεστε το συγκεκριμένο Vacupower Point και ενημερώνετε ότι είστε μέλος του Vacupower Club και ότι επιθυμείτε να κλείσετε την προσφορά "6μηνη συνδρομή γυμναστηρίου" με τη χρήση της κάρτας σας.

Δίνετε την κάρτα στον αρμόδιο συνεργάτη και αυτός επί τόπου συνδέετε στο σύστημα, επιλέγει το πρόγραμμα που επιθυμείτε να κλείσετε και σας ζητά να πληκτρολογήσετε τον μυστικό σας 4ψηφιο κωδικό PIN ώστε να επικυρωθεί η συναλλαγή.

Μόλις πληκτρολογήσετε το PIN σας επικυρώνεται η συναλλαγή, εσείς πλέον μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας που έχετε μόλις αγοράσει ενώ από την κάρτα σας θα αφαιρεθούν οι 15 μονάδες credits. Παράλληλα πληρώνεται στο Vacupower Point την τελική τιμή της προσφοράς, δηλαδή τα € 126.

Συγχαρητήρια, μόλις κλείσατε μία 6μηνη συνδρομή γυμναστηρίου με έκπτωση € 59,25!


Ταυτόχρονα από την συγκεκριμένη χρήση της κάρτας σας θα προστεθούν στο λογαριασμό σας 100 μονάδες Bonus τις οποίες μπορείτε να τις μετατρέψετε σε μονάδες credits όποτε εσείς επιθυμείτε και σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα,
Μονάδες Bonus Μονάδες Credits
1000 10
2000 22
3000 36
4000 51
5000 68

3. Προσφορές και εκπτώσεις όλο το χρόνο στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Μπορείτε να κάνετε αγορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα πλήθος καταστημάτων, επιχειρήσεων και επαγγελματιών από όλους του κλάδους της αγοράς, εκμεταλλευόμενοι εκπτώσεις και προσφορές αποκλειστικά για τα μέλη Vacupower Club.


Για αυτόν τον τρόπο χρήσης της κάρτας σας δε χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε άλλο πέραν από το δείξετε την κάρτα σας όταν είστε στο ταμείο της επιχείρησης που επρόκειτο να πληρώσετε το αντίτιμο του προϊόντος ή της υπηρεσίας που σκοπεύετε να αγοράσετε. Αυτομάτως η συμβεβλημένη επιχείρηση θα σας κάνει την έκπτωση ή την προσφορά που δικαιούνται τα μέλη Vacupower Club.

Δείτε όλες τις ενεργές προσφορές των συμβεβλημένων επιχείρησεων σε όλη την Ελλάδα.