Αποτελέσματα της μεθόδου VacupowerΑποτελέσματα σε αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και διαμόρφωση σώματος ανδρών & γυναικών, μετά από χρήση VacuPower:

Αποτελέσματα σε βελτίωση της φυσικής κατάστασης ανδρών & γυναικών, μετά από χρήση VacuPower:Κυτταρίτιδα:
Η κυταρίττιδα είναι ένα πρόβλημα το οποίο προσβάλει τις περισσότερες γυναίκες σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος (μηροί , γλουτοί κ.α.) εμποδίζοντας σταδιακά τη μικροκυκλοφορία. Η κυταρίττιδα αυξάνεται πολύ σταδιακά και αργά ξεκινώντας συνήθως με κακή κυκλοφορία στις συγκεκριμένες περιοχές. Περιοχές με κακή αιματική ροή ή οίδημα είναι συνήθως πιο κρύες.

Μέθοδος θερμογραφίας

Εάν θέλεις να ελέγξεις τις προβληματικές περιοχές σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός σου είναι απαραίτητο να χρησημοποιήσεις μία μέθοδο η οποία δείχνει τις   διαφορές στη θερμοκρασία. Η θερμογραφική μέθοδος περιέχει υγρούς κρυστάλλους (encapsulated liquid crystals)ELC και είναι   ιδανική, εύκολη και απλή στη χρήση ,επαναλαμβανόμενη και εκτός των άλλων ακίνδυνη.
Η μέθοδος θερμογραφίας ενισχύει την διάγνωση κυταρίτιδας χρησιμοποιώντας   ELC σε ένα διαγνωστικό φιλμ το οποίο   αλλάζει διάφορα χρώματα εξαρτώμενο από την θερμοκρασία του ιστού και παράγει ένα θερμικό χάρτη ολόκληρης της περιοχής. Κάθε σκιά ανταποκρίνεται σε διαφορετική θερμοκρασία.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Αφορούν μετρήσεις κυταρίτιδας με τη μέθοδο θερμογραφίας σε πρόγραμμα 12 επισκέψεων vacupower διάρκειας 4 εβδομάδων.

Γυναίκες με κυταρίτιδα τύπου 4 στο τέλος του προγράμαμτος είχαν κυταρίτιδα τύπου 3 και αντίστοιχα   γυναίκες με κυταρίτιδα τύπου 3 είχαν κυταρίτιδα τύπου 2 & 1.